Hi, ik ben Cindy

Een therapeut met een missie. In 2019 begonnen met mijn eigen onderneming, omdat er vanuit de plek waar ik destijds werkte gezinnen graag met mij verder wilde. Inmiddels uitgegroeid tot een onderneming met de missie om ieder kind de veiligheid in zichzelf te laten ontdekken.

In mijn persoonlijke leven heb ik gemerkt dat we als mens vele uitdagingen voorgeschoteld krijgen. Iedereen leert op zijn of haar manier hiermee om te gaan. Ik heb ervaren dat het, naast het signaleren van de ontwikkelpunten, juist ook heel waardevol is om stil te staan bij de dingen die goed gaan en hier de focus op te leggen.

In mijn werk ben ik iemand die buiten de lijntjes durft te kleuren en laat ik veel van mezelf zien, waardoor ook de ander durft te spreken. Vaak hoor ik dat geduld mijn kracht is, ik neem voor iedereen de tijd die nodig is. Tekentherapie is een middel dat ik graag inzet en daarnaast ben ik hypnosetherapeut, wat ik een krachtig middel vind voor eenieder wie hier voor open staat. Dit maakt dat ik maatwerk kan bieden, waardoor cliënten op een persoonlijke en passende manier verder worden geholpen.

Wat de vraag ook is, ik geloof dat liefde het antwoord is

Ervaringen

Sinds een aantal jaar geeft Cindy van Berkel ambulante begeleiding aan onze zoon die kenmerken van Autisme heeft. Wij zijn als gezin heel erg blij met deze specialistische begeleiding, want Cindy heeft in een korte tijd een goede vertrouwensband met onze zoon opgebouwd waardoor er snel al stappen gemaakt konden worden. Daarnaast kunnen ook wij bij Cindy terecht met lastige dingen om te bespreken of even te spuien als je als ouders ergens mee zit. Het contact ervaren wij als zeer prettig en warm, maar ook professioneel en Cindy gaat geen moeilijke dingen uit de weg. Cindy heeft een zeer goede aansluiting met jongeren en is begripvol, inlevend en meegaand, maar ook doelgericht en zij kan onze zoon op prettige manier bewust maken van zijn denkwijzen waardoor hij beter leert omgaan met de dingen waar hij tegenaan loopt. Dat Cindy er is voor onze zoon, is voor ons een grote zorg minder. Cindy is er wanneer het nodig is, ze gaat ook mee naar belangrijke gesprekken voor bijvoorbeeld school, en het is zelfs wel vaker voorgekomen dat onze zoon s `avonds laat nog met haar belde omdat hij het moeilijk had. Zonder Cindy was onze zoon niet zo ver als waar hij nu staat, Cindy is echt iemand die er voor je is!

F (vader van B)

Ik vind de begeleiding goed! Cindy helpt mij met mijn boosheid, grenzen aangeven en nog veel meer. Ik vind Cindy een leuke begeleider met humor. Het is leuk. 

R

Een mooie en bijzondere samenwerking, waar veel vertrouwen is. Waar boosheid/verdriet en plezier vaak leidt tot mooie resultaten. Een mooie en bijzondere samenwerking waarin we er voor elkaar zijn, naar elkaar luisteren en zoeken naar haalbare resultaten. Met deze mooie en bijzondere samenwerking zijn wij erg dankbaar. Dankbaar dat Cindy op ons pad is gekomen en nog heeeel lang mag blijven. 

P (moeder van B)

Ik vind dat mijn dochter hele goede begeleiding krijgt. Ze helpt haar met haar boosheid, grenzen aangeven, het leren houden van haarzelf en nog meer. Ik vind het belangrijk dat ik en de hulpverlener ons op ons gemak voelen en dat is zo met Cindy. Ik ken de hulpverlening al jarenlang en Cindy is de enige wie ik er nog in laat, want een vertrouwensband is het enige wat werkt.

A (moeder van R)

Volg mijn avonturen